BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal >> Zenekarok >> New Level Empire

New Level Empire

New Level Empire
Hely like-jainak száma
6980
New Level Empire telefonszáma
+36303701371

"The Last One" című sláger után hamarosan érkezik a banda új dala!
NEW LEVEL EMPIRE
A vokálos, modern dance stíluson nyugvó New Level Empire egy live act formáció, mely hangszeres megoldásokkal, így gitárral, billentyűvel és elektromos dobbal hivatott életre kelteni az elektronikus zenét. Az alapötlet 2012-es megszületése és az akkor még nem zenekarként működő projekt „Heartbreak” c. trackjének megjelenése után csak 2013 őszén állt össze a banda jelenlegi formája. A dalt az alapító Newl, valamint a stúdiómunkálatokért felelős Krajczár Péter neve fémjelezte. Aztán eltelt pár hónap és a stúdiós duóból megalakult a négyes: A zenekar alapítója és dobosa, az underground és mainstream techno dj; Nyújtó Sándor „Newl”, billentyűse, a főleg poppalettán tevékenykedő, dalszerzőként dolgozó; Krajczár Péter „Krash”, digitális agya, az egyedi stílust képviselő Mayer Petra „Shizuka”, akit a Petőfi rádió lemezlovasnőjeként ismerhetünk, valamint a rock alapokon nevelkedett, akusztikus projektjét is dédelgető dalszerző-énekes-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola” személyében. A banda tagjai a hazai popélet különböző területeiről érkeztek, így – saját bevallásuk szerint – talán pont ebben rejlik az izgalmas csapatmunka.
Első közös stúdiómunkájuk eredménye a „The last one”, mellyel az Elephant House (Magneoton) hanglemezkiadó le is szerződtette a csapatot! A dalt - rögtön a megjelenés után - az országos és nagyobb rádiók (Class FM, Music FM, Petőfi) kiemelt rotációba helyezték, a klipet pedig a zenei tv csatornák is (VIVA TV, One Music Channel) játszák. Továbbá a szerzemény év végén bekerült az Eurovíziós dalfesztivál hazai selejtezőjében a legjobb harminc közé, így február 8-tól „A Dal 2014” élő adásaiban szurkolhatunk a formációnak.

THE LAST ONE (video)
http://www.youtube.com/watch?v=XD1XiUfUoZY


NEW LEVEL EMPIRE (H) is a brand-new electronic live act performance with members: Newl (Nyújtó Sándor-drums), Krash (Krajczár Péter-keyboards, programs), Shizuka (Mayer Petra-dj), Zola (Ujvári Zoltán Szilveszter-vocal, guitar).

The idea of NEW LEVEL EMPIRE was born in 2012. The band creators are Newl (classic techno dj) and Crash (Karmatronic).
Their first track called "Heartbreak" debuted in the spring of 2013 with the singer, Széles Iza. Later the vocalist-guitarist-songwriter, Zola joined the band and the 2nd hit "The last one" was born in the ealry autumn of 2013. The track's played by many radio station (Music FM, Petőfi, Juventus, Rise, etc). Presently Newl, Crash, Shizuka and Zola play in the band...
New Level Empire eseményei:
Jelenleg nincs esemény, térj vissza később!
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség