BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Főoldal >> Magunkról
Magunkról
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő budapesti zenés programokat hozza el neked!
Bpgo collects the music events of Budapest!


Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu.

Hogyan működik?
A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Miben más?
A programoknak helyet adó klubok, bárok maguk töltik fel eseményeiket facebook oldalaikra. Ezeket mi valós időben jelenítjük meg folyamatosan frissítve, ezáltal állandóan naprakész információt kaphatunk a koncertekről, bulikról. Ha ők változtatnak vmit, az a mi oldalunkon is változik, tehát a klubok, bárok formálják a tartalmat oldalunkon, nem mi, így folyamatosan friss és releváns tartalmat tudunk megjeleníteni.

A dolog érdekessége, hogy szinte az összes budapesti zenés eseményt megjelenítjük, bármely kis klubét, éttermét is ahol koncert, zenés rendezvény fordul elő ha van közösségi oldala, eseményekkel.

A könnyűzenei koncertek, bulik és partyk mellett szeretnénk a komolyzenei programok iránt érdeklődő réteget is teljeskörűen kiszolgálni.

Hogyan változtatja meg az emberek életét?
Segítünk kikapcsolódni.

Egy új szintre emeljük a szórakozni vágyó fiatalok és idősek zenekultúra iránti érdeklődését. Egy helyen a nagyobb zenei rendezvények, bulik mellett minden olyan kisebb koncertet is könnyen megtalálhatnak, amik eddig nem vagy csak nehezen jutottak el hozzájuk.
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség