BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Főoldal >> Felhasználási feltételek
Felhasználási feltételek

APX Soft Betéti Társaság
1033 Budapest,
Hévízi út 6/c. 1. em. 4 (továbbiakban: „Üzemeltető”)

E-mail: bpgo@bpgo.hu

Cégjegyzékszám: 01-06-787210

Jogi nyilatkozat

A jelen www.bpgo.hu weblap (továbbiakban: „Weblap”) megtekintésével, használatával, illetve bármely aloldalára történő belépéssel Ön elfogadja a jelen Weblapon meghatározott feltételeket.


Szerzői jog

A jelen Weblap, valamint a Weblapon megjelenő valamennyi szöveg, kép, grafika, videó, hangfelvétel és egyéb tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A művek szerzője vagy a jelen Weblap üzemeltetője vagy a forrásként megjelölt személy. A Weblap üzemeltetőjének írásos hozzájárulása hiányában a Weblapon megjelenő tartalom egészének vagy részének másolása, többszörözése, terjesztése, személyes használatot meghaladó tárolása, nyilvános hozzáférhetővé tétele vagy más felhasználása tilos.


Információk


A jelen Weblap a közösségi portálokon, nyilvános honlapokon az egyes szórakozóhelyek, helyszínek által közzétett nyilvános adatokat gyűjti össze, illetve az egyes szórakozóhelyek által beküldött információkat jeleníti meg, a Weblap üzemeltetőjének az egyes szórakozóhelyek által nyilvánossá tett adatokra ráhatása nincs. A Weblap üzemeltetője kizár minden felelősséget a megjelenő tartalom, különösen a megjelenő információk hiánya, hibái, esetleges valótlansága tekintetében. A Weblap üzemeltetője továbbá kizárja felelősségét az egyes programok, rendezvények, események megváltoztatása, elmaradása tekintetében, valamint minden olyan anyagi vagy egyéb kár tekintetében, amely a Weblapon található információk fel- vagy fel nem használásából; illetve a helytelen vagy hiányos adatok használatából erednek. Az egyes szórakozóhelyek a programváltoztatás jogát fenntartják.


A Weblap használata


A Weblap üzemeltetője nem tartozik felelősséggel azon anyagi vagy egyéb károkért továbbá, amelyek
a Weblap használatával kapcsolatosak,
a Weblap használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
a Weblap nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

A felhasználó jelen Weblapot kizárólag saját felelősségére használja.

Üzemeltető határozottan fenntartja magának a jogot, hogy a Weblap működését, vagy annak egyes részeit előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, töröljön, illetve azon véglegesen vagy ideiglenesen módosítson.


Hivatkozások és linkek


Üzemeltető kizárja felelősségét az olyan, az oldalon megjelenő tartalmakért, amelyekre közvetlenül vagy közvetetten hivatkozással (link) mutat és melyek harmadik személyektől származnak.


Adatvédelem:


Amennyiben az internetes felület lehetőséget ad személyes vagy üzleti adatok megadására (e-mail cím, név, cím), ezen adatok megadása a felhasználók által, kizárólag önkéntesen történik. Elektronikus címének megadásával a felhasználó beleegyezik (visszavonásig), hogy információs anyagokat (hírlevél) kapjon az Üzemeltetőtől e-mailben. Továbbá a felhasználó hozzájárulását adja adatainak elektronikus úton történő rögzítéséhez és további feldolgozásához. Az Üzemeltető a felhasználó által megadott adatokat a hatályos adatvédelmi törvény értelmében szigorúan bizalmasan kezeli kivéve, ha törvény vagy más jogszabály alapján saját jogainak vagy érdekeinek védelme vagy harmadik fél felhasználó érdekeinek védelme érdekében ettől eltérő kezelés szükséges. Esetleges adatfeldolgozó alkalmazása esetén az Üzemeltető tájékoztatást nyújt a felhasználó részére. A felhasználónak mindenkor joga van az általa megadott hozzájárulást a fenti elérhetőségek bármelyikén megvonni, hírlevél esetén arról a hírlevélben közölteknek megfelelően leiratkozni. Felhasználó mindenkor jogosult a személyes adatainak kezeléséről tájékoztatást, azok helyesbítését, vagy törlését kérni, illetve jogosult a kezelés ellen tiltakozni szintén a fenti elérhetőségek bármelyikén, melyeken keresztül egyéb adatkezeléshez kapcsolódó észrevételeit és kifogásait is megteheti. Jogorvoslati kérelemmel a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhat. Az adatkelezés további feltételeit a jelen Weblap adatkezelési szabályzata határozza meg.


Felelősségkizáró nyilatkozat jogi hatálya


Amennyiben jelen szöveg egyes részei vagy egyes kifejezései a hatályos jogszabályoknak nem, már nem, vagy nem teljes mértékben felelnek meg, az nem érinti a dokumentum fennmaradó részeinek tartalmát és érvényességét.


APX Soft Bt 2014. Minden jog fenntartva.

Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség