BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal >> Zenekarok >> ZUD

ZUD

ZUD
Hely like-jainak száma
848

OFFICIAL PAGE OF ZUD
booking, management: zudband@gmail.com
CLICK HERE to download our songs FREE!
Zenénkben különböző elektronikus-zenei műfajokat keverünk a heavy-metal különböző ágaival. Ebben az underground produkcióban az energikus és meglehetősen barátságtalan zene mögött egy kegyetlen és annál valószínűbb jövőképről született gondolatok dolgoznak.
A ZUD egy lehetséges jövőkép mögé tekint be. Alapvető kérdése, hogy merre tart az emberiség, és a technikai fejlődés mellett meddig ember az ember? Az alapvető téma a „Gép születésére” épül, mikor az emberi lélek lehetőséget kap arra, hogy új formában létezzen. Próbálunk válaszokat keresni arra, hogy mi történne, hogy mi fog történni az ember lelkében és ez miként érinti az emberiséget. Vajon a Föld legkegyetlenebb faja milyen eszközöket választ a környezete átalakítására, ha hús és csontok helyett acél és szilícium formájában létezik?

------

Our music is a mix of different electronic-musical genres with different branches of heavy metal. In this underground production, behind the energetic and pretty unfriendly music work the thoughts of a cruel and an even more likely vision.
ZUD gives us insight into a possible vision. Its basic question is: where is humanity heading, and for how long can humans be considered humans considering today's technical development? The basic theme is built around the "Machine Born", when the human soul is given the opportunity to exist in a new form. We are trying to find answers to what will go on in people's souls and how this would affect humanity. What tools would the most ruthless race on this Earth choose to alter its environment when existing in the form of steel and silicon instead of flesh and bones?


Alapvető szabály, hogy csak a legerősebbek maradhatnak életben. A többieket felfalják vagy egyszerűen félresöprik. Aki kicsivel is gyengébb, az elpusztul. Így maradt talpon az ember és így kerítette részleges hatalmába a világot és a környezetében lévő élőlényeket. Az ember ismeri a legjobban a szeretetet és a hozzá tartozó fogalmakat. Emellett a legkegyetlenebb faj a Földön, és ez volt a sikerének kulcsa.
Ha a jövőbe próbálunk tekinteni, a technológiai fejlődés hatásaiként, korábban csodának tartott, fantasztikus álmokat látunk beteljesülni. Az ember kreativitása mindig kihozta a maximumot az adott technikából. Átkeltünk az óceánokon, a felhők fölött szálltunk, sőt, elrugaszkodtunk a Földtől és szondáink elhagyták a naprendszert. Hamarosan a vakok, süketek, némák és rokkantak eszközöket kapnak, amik segítségével ők is teljes életet élhetnek. Az emberek új szokásokat vettek fel és zseb méretű számítógépeket használnak a kapcsolattartásra.
Mesterséges szövetek, mesterséges intelligencia, érzelemstimulációk, mind a „jövő” kulcsszavához köthetők, a felsorolás végén pedig ott az örök élet.
De mi történik, ha az ember lelke eszközt kap az örök létre és egy új rendszer felépítésére? Mi a következménye, ha egy emberi lélek ragad a gépben?
Alapvető szabály, hogy csak a legerősebbek maradhatnak életben.
ZUD eseményei:
Jelenleg nincs esemény, térj vissza később!
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség