BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal >> Zenekarok >> Twistermusic.hu

Twistermusic.hu

Twistermusic.hu
Hely like-jainak száma
2127

www.twistermusic.hu
A budapesti Twister zenekart Szávai Gergő alapította 2007-ben. A bandához először Ónodi József ( basszusgitár), Siska Ferenc ( dob) és Kovács Attila ( ének) csatlakozott. Még abban az évben elkészült az első, három számos demó. 2008-ban elkezdődtek a koncertek és megtörtént az első tagcsere is, dobosfronton. Siska Ferencet, Teleki Levente váltotta, aki azóta is a zenekar tagja. 2009-ben elkészült a második demó, immáron 5 dallal, majd ismét egy tagcsere, ezúttal a frontember személyében. Kovács Attilát Mókos Tamás váltotta fel a zenekar élén. 2010 elején csatlakozott a csapathoz Pető Tamás. Először mint vendégzenész, de az együttműködés olyan jól sikerült, hogy Tamás a Twister oszlopos tagjává vált.
2010-ben a zenekar bejárta szinte az egész országot, fellépési lehetőséget kaptak a Szeptemberfeszten és a Káosz Fesztiválon is. 2011-ben a Twisternek lehetősége volt fellépni a Metalfesten és a Szegedi Ifjúsági Napokon is. Az év első fele a lemezkészítésről szólt, melynek eredményeképpen 2011 nyarán, a Nail Records gondozásában, a HammerWorld Magazin extra CD mellékleteként megjelent Az Ördög Lánya. A lemezmegjelenést egy sikeres lemezbemutató követett, melyre a Club 202-ben került sor, majd ősszel a Twister a Junkies társaságában turnézott.
2012 karácsonyára a zenekar egy angol nyelvű EP-vel jelentkezett, melyre Az Ördög Lánya legnagyobb slágerei kerültek fel. 2013 első féléve ismét a lemezírásé volt, és 2013 nyarán megjelent a Dupla Csavar, a Twister második nagylemeze.
A jelenlegi felállás:

Szávai Gergő "Gery"- Gitár,
Molnár Balázs - Bass
Teleki Levente "Dagesz"- Dobok,
Mókos Tamás "Móki"- Ének,
Pető Tamás "Hellfire"- Gitár/Vokál

Twistermusic.hu eseményei:
Jelenleg nincs esemény, térj vissza később!
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség