BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal >> Zenekarok >> Black-Out

Black-Out

Black-Out
Hely like-jainak száma
4106

12.29. Tetoválók éjszakája - Kowa&Szabi Akusztik
Members

Kowalsky - lead vocal
Szabolcs Csányi - guitar, vocal
Zoli Csányi - drums, vocal
Attila Fehérvári - bass, vocal

Black-Out discography

1993: Black-Out I.
1994: Fekete-Kék
1995: Black-Out Live - VHS
1996: Esőnap
1997: Ezüstkötet
1997: Az út - VHS
1999: V.V.V.
2002: Szabadlábon
2004: Spirálgeneráció Live – 2CD és DVD
2005: Radioaktív
2006: Fekete-Kék CD és DVD (A ’94-es album remasterizált változata, és „Az Út” DVD)
2008: A Szív diktál és melléklet Bonus DVD (15 éves jubileumi koncert (unplugged))


Black-Out eseményei:
Jelenleg nincs esemény, térj vissza később!
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Fröccsterasz - HIGH SCoOL MuSICAL PARTY // FRöCCSTERASZ

Fröccsterasz

:
(2018-08-18)

HIGH SCoOL MuSICAL PARTY // FRöCCSTERASZ

Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség