BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal >> Zenekarok >> BeatKOHO

BeatKOHO

BeatKOHO
Hely like-jainak száma
1340

http://beatkoho.hu/ Fellépés-szervezés: booking@artisto.hu
Első hivatalos album: http://beatkoho.hu/fujd-ki/letoltes/
http://www.youtube.com/beatkoho
A BeatKOHO 2010-ben alakult élő hiphop-ot játszó zenekar. Az albumig 2 év vezetett, 2012-ben kezdtük közönség előtt bemutatni a zenéket. Az R33 2012-es tehetségkutatóján 260 zenekar közül a 2. helyen végeztünk, az A38-on rendezett Talentométeren pedig 565 formációból a legjobb hiphop indulóként az AfroDZAQM reggae zenekarral a döntőben fellépő 12 zenekar egyike lehettünk. Részben utóbbinak is köszönhető, hogy az MR2 Vadonat tavaly bemutatt a "Fújd ki" és "Ez az én földem" felvételeket. 2012 szeptemberében jelent meg a "Fújd ki" című album, a zenekar első klipje az „Augusztus” a VIVA TV hazai chartján az első helyet érte el októberben, második klipje 2013. márciusban került fel a Youtube-ra. 2013. januárjában újra az A38-ra látogattunk, ezúttal a DSP Live előtt, márciusban a Punnany Massif hívott meg a Dürer Kertbe 10 éves fennállásuk ünneplésére.

A zenekar Dunaújvárosban próbál, 4 tagja dunaújvárosi születésű, egy mátészalkai és egy budapesti. Az R33 stúdióban készült felvételeknek köszönhető a mostani 6 tagú felállás (2 MC, DJ, basszusgitár, dob, billentyű), a Németh Jucival felvett „Kicsit mindenkié” című közös szám és a nemkülönben újvárosi születésű Dimanovski Nati (Óperentzia) közreműködése több számban.

Nagyméretű vetítési lehetőség esetén vizuállal támogatott egyórás koncertprogrammal rendelkezünk, de 30 és 40 perces műsort is tudunk szerkeszteni, a határidőket pontosan betartjuk, és 15 perc alatt beállunk. A csapat élő megszólalása megegyezik az albumon hallható sounddal. Feladatunknak tekintjük, hogy megmutassuk, hogy a hiphop műfajban is lehet előzenészként helytállni, ehhez kutatjuk közönségünket országosan. A zenekar rock, blues, reggae, hiphop, jazz, house és downtempo háttérrel rendelkező zenészeket olvaszt össze, erre és a gyárvároshoz kötődésre utal a névben a KOHO.

A honlapon biográfiák, linkelt és scannelt sajtómegjelenések, színpadi megjelenéshez szükséges riderek és leírások, klipek, az A38-ról HD koncertvideók és fotók találhatók, a teljes ablum pedig 320 kilobites MP3-ban letölthető: http://beatkoho.hu

BeatKOHO eseményei:
Jelenleg nincs esemény, térj vissza később!
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség