BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal >> Zenekarok >> Mocsok 1 Kölykök

Mocsok 1 Kölykök

Mocsok 1 Kölykök
Hely like-jainak száma
3993

szépek vagyunk, ügyesek és viccesek is
2012 október 18-án megjelent a Mocsok 1 Kölykök új nagylemeze, a Lányok és Lovak. Akinek a cím hallatán a Sztárom a párom (Notting Hill) c. film Lovak és Kutyák magazinja jutna eszébe, nos, az rossz helyen kapisgál. Az album címe sokkal inkább a férfiak ősi vadászösztöneire való finom utalás és az együttes sajátos humorú ars poeticájának vidám esszenciája.

A Mocsok1Kölykök neve sokak számára már az első, Mezítláb c. albumuk megjelenése után is ismerősen csenghet. A Ringó, az Illegál, vagy Szia, Mi Újság c. dalok, a Petőfi Rádió játszási listáján hosszú ideig előkelő helyen álltak s nemcsak a közönség, de a zenei szakma is felfigyelt a zenekar új színt hozó stílusában, az egyedülállóan szellemes, fanyar humorú szövegek és a rafinált, mégis letisztult zeneiség igazi, popzenévé nemesült egységére.

Így történt, hogy az együttest 2011-ben, az „Év Felfedezettje” 2012-ben pedig az „Év Alternatív Albuma” kategóriában is Fonogram-díjra jelölték.

Az új albumról három dalt már ismerhetnek a naprakész rajongók. Először ugyanis a Tarantino inspirálta Kutyaszorítóban (emlékeztek Lovak és Kutyák), az utóbbi évek egyik legjobb magyar dala, majd a lazán abszurd A Nyúlon Innen (újabb állat!) és a csodás klippel illusztrált, VIVA kedvenc Szuzi ( Lányok, ugye?) voltak a nagylemez előfutára. Debora (még egy lány) című daluk pedig már az MR2 napi rotációjában andalítja a hallgatókat. A Lányok és Lovak, ahogy erről a zenekar is nyilatkozott: minden idők egyik legjobb Mocsok 1 Kölykök albuma lett, egy olyan popzenei utazás, amelyben néha kicsit kényelmetlen hátul a Ferrariban, de boldogan kacsintunk össze az előttünk ülő tökéletes nővel, aki a kocsit vezető dúsgazdag barátunk újdonsült felesége…
Mocsok 1 Kölykök eseményei:
Jelenleg nincs esemény, térj vissza később!
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség