BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal (Eger) >> Helyek >> Trezor Bor & Steak Ház

Trezor Bor & Steak Ház

Trezor Bor & Steak Ház
Hely like-jainak száma
266
Trezor Bor & Steak Ház címe
3300 Eger Legányi út 12 [Térkép] Eger
Trezor Bor & Steak Ház telefonszáma
+36-36/511-307

Hajnalig nyitva tartó Steak-ház és Bortrezor.
Egerben a vár fölött, a Szent István Hotel alatt, egy exkluzív környezetű Bormúzeum - Bortrezor került kialakításra. A Hotel tíz évvel ezelőtt épült, de az épületeket összekötő alagútrendszer egy része már a múlt században, mint borospincék funkcionáltak. Ehhez az alagútrendszerhez kapcsolódik hozzá a most elkészült, 70 m hosszú tufába vájt pinceág és a 250 m2 alapterületű nagyterem. Így a már közel 200 m hosszú, rendkívül kellemes klímájú kazamatarendszer együttesen ad helyet a Bormúzeumnak és a Bortrezornak, mely az év bármely időszakában, a látogatók igényeihez igazítva biztosítja a kikapcsolódás lehetőségét a hazai, valamint a hazánkba látogató, a borkultúrát ismerő és ismerni vágyó vendégek számára.

Bormúzeum - Bortrezor
Vendégeink megismerhetik az egri borvidék neves borászainak és pincészeteinek díjnyertes borai mellett hazánk más borvidékeinek jellegzetes borait. A pince bejárati ágában 36 db. Bortrezor található, benne közel 600 palack muzeális, illetve muzeális jellegű borokkal Az úgynevezett hungaricum szőlőkből készített borok forgalmazása és a világfajtákból készült boraiknak értékesítése egy helyen!

Borkóstolás déltől hajnalig
Vendégeink a borkóstolás során a pincemesterek szakszerű és gyakorlott vezetésével ismerkedhetnek a legnemesebb borokkal. Az éjszakai nyitva tartás ideje alatt is zsíros kenyér és sajttál mellett steakek, kemencés ételek, magyaros pörköltek, készételek rendelhetők a nemes nedűk mellé. A pincerendszer össze van kötve a Hotel konyhájával, és a 250 fő befogadására alkalmas – közvetlen utcai bejárattal rendelkező - nagyteremmel. Külön kérésre speciális programot is ajánlhatunk vendégeinek (borászok válogatott borainak tanulmányozása, borfogyasztási és gasztronómiai tanácsadás). Bormúzeumunkba várjuk az egrieket, a városba érkező turistákat és a Hotel vendégeit egyaránt. Ezen a helyen akár egy pohár bor mellett is beszélgethet barátaival hajnalig!
Trezor Bor & Steak Ház eseményei:
Jelenleg nincs esemény, térj vissza később!
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség