BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal (Budapest) >> Helyek >> Zúzda Rockkert

Zúzda rockkert

Zúzda Rockkert
Hely like-jainak száma
4528
Zúzda Rockkert címe
1119 Budapest Fehérvári út 87. [Térkép] Budapest
Zúzda Rockkert telefonszáma
+36-20-593-1692

Élőzene, bulik, olcsó árak hétről-hétre!
A 2012 tavaszán nyílt Zúzda Rock Kert a rockzene körül több éve/évtizede aktívan tevékenykedő személyek összefogásának eredménye, rég várt hiánypótló a főváros életében, hol kortól és nemtől függetlenül bárki jól érezheti magát. Nem szimplán koncerthelyszín, hanem folyamatos programot és kikapcsolódást biztosító szórakozóhely, ahova akár napközben is betérhetsz! A zenére megmozdulókat tánctér, a friss levegőt preferálókat tágas kerthelyiség, a nyugodt beszélgetésre vágyókat katakombákra hasonlító alagsor várja! Mindehhez elegendő pult társul, barátságos árfekvéssel, rendszeres és alkalmi akciókkal. A rendszeres programok közt szerepel szerdánként a Shady vezette rock/metal karaoke, csütörtökönként pedig kevésbé ismert zenekarok lépnek színpadra az Underground Csütörtök keretében. Péntek és szombat esténként tematikus műsorra vagy egy-egy nagyobb banda fellépésére illetve több fesztivál jellegű eseményre kerül sor, visszafogott, megfizethető áron. A koncertek után lemezről pörög a tovább bulizni vágyók számára a zene, így akár hajnalig is kitarthat a jó hangulat!
Már a nyitást követő első évben megszámlálhatatlan underground és feltörekvő banda, több ismert zenekar, közkedvelt zenész, alkalmanként külföldi csapat lépett fel az újbudai klubban, s ez első tehetségkutató verseny is nagy népszerűségnek örvendett. A tapasztalatokra és igényekre figyelve folyamatosan fejlődő hely célja egy barátságos, kellemes, igényes, lazulós környezet kialakítása, ahova jó érzéssel térnek vissza a vendégek.

Zenekarok, szervezők jelentkezését a lenti elérhetőségeken várjuk!
koncertszervezes@zuzdarockkert.hu
+36-20-593-16-92

Zúzda rockkert eseményei:
bpgo.hu - Powerful Metal Night @ ParanoiD Felvidék | .... | .... | Rockdiszkó (Zúzda Rockkert) (2050-05-24)
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked: Fellépők: ParanoiD Felvidék (https://www.facebook.com/paranoid.felvidek) +zenekarok Koncertek után NEM ZÁRUNK BE! Hajnalig INGYENES ROCKDISZKÓ a legjobb hazai és külföldi slágerekkel! Belépés: 990 Ft, ÉJFÉLTŐL INGYENES! Kezdés: 20.00 Alapozó italakciók nyitástól 20.00-ig: Korsónyi fröccs: 250 Ft Korsónyi VBK: 250 Ft Korsónyi Macifröccs: 250 Ft Feles Hubertus: 295 Ft Feles Xénia Vodka: 295 Ft Feles Xénia Ízesített Vodkák: 295 Ft Feles Kalinka Vodka: 295 Ft Feles X (2050-05-24
Zúzda Rockkert - Powerful Metal Night @ ParanoiD Felvidék | .... | .... | Rockdiszkó
20:00

Zúzda rockkert

:
(2050-05-24)

Powerful Metal Night @ ParanoiD Felvidék | .... | .... | Rockdiszkó

Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség