BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
BpGo.hu - Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung (Kuplung) (2017-11-01)
Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló: SYNEMA LEMEZBEMUTATÓ Vendég: WINDOW, IAMYANK DJ SET A koncertre a belépés Ingyenes! Synema A „synth” és „cinema” szavakból, electronic-downtempo fúziós zenéból, valamint gyulai és környékbeli jóbarátokból 2014-ben jött létre a Synema: a házi legendárium szerint egy moziban tartották az első próbákat. Zenéjüket ambient, trip-hop, drum n' bass elemek színesítik, főleg „manuális” hangszereken előadva. 2016-ban bekerültek a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) (2017-11-01)
Főoldal (Budapest) >> November 01, Szerda események >> Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung
Kuplung - Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung

Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung

Kuplung - Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung eseményre résztvevők száma
83 fő ( 0 lány Kuplung - Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung eseményre résztvevő lányok száma / 0 fiú Kuplung - Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung eseményre résztvevő fiúk száma )
Kuplung - Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung esemény címe
1061 Budapest Király utca 46. [Térkép]
Kuplung - Synema Lemezbemutató, Window, Iamyank Dj Set @Kuplung esemény időpontja

SYNEMA LEMEZBEMUTATÓ
Vendég: WINDOW, IAMYANK DJ SET
A koncertre a belépés Ingyenes!

Synema
A „synth” és „cinema” szavakból, electronic-downtempo fúziós zenéból, valamint gyulai és környékbeli jóbarátokból 2014-ben jött létre a Synema: a házi legendárium szerint egy moziban tartották az első próbákat. Zenéjüket ambient, trip-hop, drum n' bass elemek színesítik, főleg „manuális” hangszereken előadva. 2016-ban bekerültek a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Cseh Tamás Programjának legjobb 25 induló zenekara közé (http://csehtamasprogram.hu). A hamarosan megjelenő 6 számos lemezükön Jónás Vera (Vera Jonas Experiment), Zahár Fanni (Soulclap Budapest, Ethnofil) is közreműködött.

A zenekar tagjai: Jurdi Dániel (gitár, ének), Falaty Bence (szaxofon), Nagy Gábor (dobok), Ritter Tamás (gitár) és Pusztai Attila (szintetizátor, synth bass)

https://www.facebook.com/synemaband/

Window
A tavaly nyár végén alakult Window első lemeze a klasszikus soul és blues elemeket keveri kortárs elektronikával, hiphop-al, egy-két dalban rockosabb lendülettel, eklektikával operálva, ám a klasszikus torzítást súlyosabb Moog-os basszusokra cserélve.. A stílusok közti ugrálást a dalcentrikus gondolkodás és karakteres, vissza-vissza köszönő hangzásbeli elemek fogják össze. A zenekar gerincét jelentő triót több más produkcióból ismerhetjük, a dalszerző-énekes Kocsis Bence (Saverne), Bécsy Bence gitáros (Jónás Vera, Gereben Zita) és a dobos Jancsovics Máté a Kistehénből lehet ismerős. A Cseh Tamás Program keretén belül megjelenő lemezen sok vendégzenésszel találkozhatunk, úgy mint a Ifj. Novai Gábor (Mörk), , Weil András (Ethnofil, Redred), Zahár Fanni (Ethnofil, Soulclap Budapest), a ghánai származású énekes, rapper M3nsa és még sokan mások. A lemez a Stámusic .Studios-ban készült.

Window - Something Beautiful
https://www.youtube.com/watch?v=F_yNpMDoX04

www.facebook.com/windowbudapest



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



További bulik a környéken, November 01, Szerda (3 db)
Keresés Keresés
bpgo.hu - Kadavar /DE/, Mantar /DE/, Death Alley /NL/ (A38 Hajó) (2017-11-01)
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked: A Kadavar az a zenekar, ami napjainkban a legtökéletesebben megidézi a hatvanas-hetvenes évek kőkemény ős-stonerét. Egészen pontosan nem is megidézi, mert a német trió nem felidéz valamit, hanem maga a pszichedelikus-mocsárbluesos hardrock, ahogy azt a Black Sabbath vagy a Steppenwolf kitalálta. Erről a hazai közönség három éve már egyszer meggyőződhetett, a trió pedig idén novemberben visszatér, hogy egy újabb súlyos(an beborult) koncertet adjon a műfaj szerelmesei (2017-11-01
A38 Hajó - Kadavar /DE/, Mantar /DE/, Death Alley /NL/
20:00
250 fő

A38 Hajó

:

Kadavar /DE/, Mantar /DE/, Death Alley /NL/

bpgo.hu - Battleme /US/ - Dürer Kert (Dürer Kert) (2017-11-01)
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked: A New Beat és a Dürer Kert bemutatja: Battleme (US) - lemezbemutató turné + vendég jegyárak: 1.500 / 2.000 Ft Budapestre érkezik a Battleme - Matt Drenik zenekara. Ők jegyzik a Sons of Anarchy dalait, melyeket élőben fognak előadni november 1-én, a Dürer Kertben. További információk hamarosan! (2017-11-01
Dürer Kert - Battleme /US/ - Dürer Kert
19:00
50 fő

Dürer Kert

:

Battleme /US/ - Dürer Kert

bpgo.hu - AKT / Lámpás / Belépő nincs! (Lámpás) (2017-11-01)
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked: Sanzonok, kuplék franciául, olaszul, magyarul... Kis előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=6YdUL2Zo_kM Az AKT nyilvános csoportja: https://www.facebook.com/groups/155759817782628/ (2017-11-01
Lámpás - AKT / Lámpás / Belépő nincs!
21:00
14 fő

Lámpás

:

AKT / Lámpás / Belépő nincs!

Bulitérkép - November 01, Szerda
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség