BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
BpGo.hu - Cie Defracto (FR): Flaque (Trafó House) (2018-01-18)
Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló: Időpont: 2017.01.18. 20:00 2017.01.19. 20:00 // Scroll down for English // Lesz zsonglőrködés, lesz egy kis lazázás, lesznek pocsolyák, de nem lesznek megkínzott állatok, sem elejtett banánok, helyettük inkább kávé és körmenet Kleopátra utolsó óráinak tiszteletére. A Flaque egy előre ki nem számítható, helyben készülő darab, ami kimegy a vonalból. Kihívásokkal teli, de hozzáférhető. Nyers, mégis finom. Defractoék számára a zsonglőrködés ritmikus és (2018-01-18)
Főoldal (Budapest) >> Január 18, Csütörtök események >> Cie Defracto (FR): Flaque
Trafó House - Cie Defracto (FR): Flaque

Cie Defracto (FR): Flaque

Trafó House - Cie Defracto (FR): Flaque eseményre résztvevők száma
Nincs adat
Trafó House - Cie Defracto (FR): Flaque esemény címe
1094 Budapest Liliom u. 41., Corvin negyed megállónál [Térkép]
Trafó House - Cie Defracto (FR): Flaque esemény időpontja

Időpont:
2017.01.18. 20:00
2017.01.19. 20:00

// Scroll down for English //

Lesz zsonglőrködés, lesz egy kis lazázás, lesznek pocsolyák, de nem lesznek megkínzott állatok, sem elejtett banánok, helyettük inkább kávé és körmenet Kleopátra utolsó óráinak tiszteletére.

A Flaque egy előre ki nem számítható, helyben készülő darab, ami kimegy a vonalból. Kihívásokkal teli, de hozzáférhető. Nyers, mégis finom.

Defractoék számára a zsonglőrködés ritmikus és grafikai művelet a tánc és az abszurd humor határán. Pontos, rugalmas, virtuóz, káprázatos életkedvvel. Ők maguk legjobban a koreográfiával vannak elfoglalva, azzal, hogy azt elhelyezzék térben és időben. A nyugodt és pontos mozgás, néha olyan mintha egy képregényt néznénk. Az ember elgondolkodik, hogy a labda irányítja az előadót vagy fordítva. Egy biztos, ebben az előadásban az emberek előbb esnek el, mint a labdák le.

https://youtu.be/BXXfRlC1a-M

Alkotók: David Maillard, Eric Longequel, Guillaume Martinet
Zsonglőrök: Guillaume Martinet, Eric Longequel
Zene és színpadra állítás: David Maillard

Művészeti vezetés: Johan Swartvagher
Zsonglőr koreográfiai tanácsadás: Jay Gilligan
Fényterv: David Carney
Produkciós manager: Laure Caillat

Közreműködők: Théâtre Bretigny – Scène conventionnée du Val d’Orge, Théâtres Départementaux de la Réunion, Centre national de la Danse, Maison des Jonglages, Coopérative 2R2C, Theater op de Markt, l’Essaim de Julie, le CENTQUATRE – Paris, La Grainerie, La Fabrik.

//
There will be some juggling. There will be slackness. There will be puddles. There won’t be any animal tortured, or banana spoiled, but there will be coffee, drops, and a procession for the last hours of queen Cleopatra. Flaque is a show in situ and non-determinist that goes beyond limits drawn by tape.

A delicious blend of juggling, dance and physical theatre, Flaque is like butoh mixed with slapstick. The performers’ relaxed yet precise movements are reminiscent of cartoons and audiences will be left wondering whether it is the ball that controls the performer or vice versa. Defracto wittily illustrate their passion for juggling, treating it as a rhythmic and graphic discipline that flirts with dance and absurd humour. One big ball of energy. “This is juggling the way it is supposed to be: challenging yet accessible, raw yet subtle.” (De Morgen) One thing is for certain, however, in this show, the humans get dropped a lot more than the balls. //

Jegyár:
2400 Ft / diák: 1900Ft
Általános bérletek és ikerbérlet érvényes



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



Bulitérkép - Január 18, Csütörtök
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség