BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
BpGo.hu - Secrets /US/, Our Hollow, Our Home /UK/ (A38 Hajó) (2017-12-03)
Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló: A kaliforniai Secrets eddigi pályafutása feltehetően az egyik legizgalmasabb amerikai metalcore-sikertörténet a MySpace-korszak után. Az A Day To Remember egykori gitárosán túl a Billboard-listák tetejét és a Vans Warped Tour közönségét is maguk mellé állították, most pedig végre Budapestre is eljutnak! Vendégként pedig a nyári tetőterasz-szezon legemlékezetesebb koncertjét adó Our Hollow, Our Home-ot hozzák magukkal az A38 Hajó koncerttermébe. https://www.a38.hu/ (2017-12-03)
Főoldal (Budapest) >> December 03, Vasárnap események >> Secrets /US/, Our Hollow, Our Home /UK/
A38 Hajó - Secrets /US/, Our Hollow, Our Home /UK/

Secrets /US/, Our Hollow, Our Home /UK/

A38 Hajó - Secrets /US/, Our Hollow, Our Home /UK/ eseményre résztvevők száma
Nincs adat
A38 Hajó - Secrets /US/, Our Hollow, Our Home /UK/ esemény címe
1117 Budapest 1114 Budapest Budai alsó rakpart, Magyarország [Térkép]
A38 Hajó - Secrets /US/, Our Hollow, Our Home /UK/ esemény időpontja

A kaliforniai Secrets eddigi pályafutása feltehetően az egyik legizgalmasabb amerikai metalcore-sikertörténet a MySpace-korszak után. Az A Day To Remember egykori gitárosán túl a Billboard-listák tetejét és a Vans Warped Tour közönségét is maguk mellé állították, most pedig végre Budapestre is eljutnak! Vendégként pedig a nyári tetőterasz-szezon legemlékezetesebb koncertjét adó Our Hollow, Our Home-ot hozzák magukkal az A38 Hajó koncerttermébe.

https://www.a38.hu/hu/program/secrets-us-our-hollow-our-home-uk

A 2010-ben alakult zenekart egy tragikus autóbaleset hívta életre: az A City Serene egyik tagja kómában maradt, a többiek pedig Secretsként alakultak újra. A szomorú apropón túl a zenélés terápiás jelleget is öltött a srácoknak, akikre azonnal le is csapott a Rise Records egyik alkiadója, a Velocity, amit a Secrets virágoztatott fel: bemutatkozó lemezüket egy autóparkolóban sátrazva írták, a dalokhoz pedig megnyerték producernek Tom Denney-t, az A Day To Remember egykori dalszerző gitárosát. A The Ascent azonnal siker lett, többtízezres eladást produkálva: A Billboard Heetseekeren harmadik helyen nyitott, a srácok pedig azonnal turnézni mentek az Escape The Fate-tel, az Attack Attack!-kal és a Sleeping With Sirensszel. A hirtelen jött siker kicsit szét is zilálta a tagságot: egyre gyakoribb tagcserék lettek a dalszerző gitárosok, Michael Sherman és Richard Rogers körül, de ez is csak természetes frissülést adott a zenekar hangzásvilágának. Erről tanúskodott, hogy a Fragile Figures című második lemez megdöntötte a zenekar korábbi eléréseit is, és a zenekar végre Európába is átjuthatott az Asking Alexandria, a The Ghost Inside és a Crown The Empire vendégeként, míg a tengerentúlon olyan produkciókkal oszthatták meg a színpadot, mint a The Devil Wears Prada, a The Word Alive vagy a Born of Osiris. Egy akusztikus EP kiadását követően a harmadik nagylemezre összpontosított a zenekar, amelyik már új énekessel mutatkozott be – innen datálhatjuk a Secrets mostanáig tartó időszakát, ahol a webkettőhöz alkalmazkodva a zenekar is inkább single-ökre összpontosít album helyett, ám ha turnézásról van szó, mindhárom lemez dalait előveszik. Ezzel pedig aligha lehet baj, hiszen a tiszta énekdallamokra építő, slágerérzékeny metalcore-ban erős zenekar nagyobb, mint valaha, és most, első teljes értékű Európa-turnéjukon végre Budapestre is eljuthatnak, hogy a közönséggel együtt énekeljék a Ready For Repairt vagy a Sleep Well, Darlingot.

A brit metalcore legújabb reménysége, az Our Hollow, Our Home nem véletlenül találta szemben magát kiemelt elvárásokkal a közönség és a szakma felől egyaránt. A Hartsick az idei év egyik legszerethetőbb bemutatkozása lett, amit az Architects, a Bury Tomorrow és a Parkway Drive rajongói egy emberként öleltek már magukhoz a világ minden pontján. A zenekar pedig a tetőteraszos koncertje után eddigi legnagyobb budapesti koncertjére tér vissza az A38 fedélzetére.

A southamptoni kvintet az elmúlt öt évben mindent megtett azért, hogy megtalálja saját hangzását, és a legkisebb klubkoncertektől és előzenekaroskodásoktól mostanra juthattak odáig, hogy főzenekarként járják Európa klubjait, és a nyári fesztiválturnéjuk is elhúzódik az ősz beköszöntéig. Ez pedig teljesen megérdemelt, hiszen a Hartsick egy tudatosan és kitartóan dolgozó, kiemelkedően érett dallamérzékű zenekart tükröz, amelyik épp annyiban van tisztában saját gyökereivel – beleértve a brit metalcore-hullám másodvirágzását –, amennyire hallhatóan törekszik is arra, hogy saját karaktere megjegyezhetővé váljon. Így a súlyos breakdownok és az okosan megírt gitártémák mellett a dallamos refrének is kiemelt hangsúlyt kapnak ahhoz, hogy kétség se férhessen ahhoz, hogy ezek a srácok még nagy dolgokra vannak hivatva. A Hartsick pedig nemcsak gyökereiben, hanem atmoszférájában is láthatóvá teszi azt, hogy az OHOH szeretne nyomot hagyni: a lemezhez készült eddigi három videoklip – melyek közül a Karmadillo a Rogue One felvételeinek otthont adó Black Hangarban került rögzítésre – önmagában is felidézhető, és nem véletlenül lett viral a srácok legfrissebb Ed Sheeran-átirata sem. A Shape of You pedig szinte biztosan elhangzik majd az A38 Hajó koncerttermében is: akik nyáron látták őket, már most tudják, hogy a téli szezon egyik legintenzívebb bulija áll előttük, akik pedig most látják majd őket először, garantáltan új kedvencet avatnak majd.

Jegyár: 3500 Ft, elővételben: 2900 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



További bulik a környéken, December 03, Vasárnap (1 db)
Keresés Keresés
bpgo.hu - Morbid Angel - Budapest (BARBA NEGRA MUSIC CLUB) (2017-12-03)
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked: 2017. december 3. Barba Negra Music Club (Budapest, Prielle Kornélia u. 4.): A DEATH METAL királyai 6 év után újra Magyarországon lépnek fel! jegyárak: * 4.900.- Headbanger, Barba Negra recepció * 5.900.- CD Pince Tixa: https://tixa.hu/morbidangel_20171203_bnmc Barba Negra online: http://musicclub.barbanegra.hu/morbid_angel_20171203 * 6.900.- a koncert napján (2017-12-03
BARBA NEGRA MUSIC CLUB - Morbid Angel - Budapest
19:00
269 fő

BARBA NEGRA MUSIC CLUB

:

Morbid Angel - Budapest

Bulitérkép - December 03, Vasárnap
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség