BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal (Budapest) >> Március 14, Péntek események >> Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert
Ötkert - Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert

Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert

Ötkert - Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert eseményre résztvevők száma
348 fő ( 153 lány Ötkert - Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert eseményre résztvevő lányok száma / 189 fiú Ötkert - Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert eseményre résztvevő fiúk száma )
Ötkert - Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert esemény címe
1051 Budapest Zrínyi u. 4 [Térkép]
Ötkert - Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert esemény időpontja

LINEUP / ENGLISH BELOW

Az emberek életét általában hét éves periódusokra bontják, ha ez a szervezőcsapatokra is igaz, akkor bátran állíthatjuk, hogy új korszak kezdődik a történetünkben, hisz az első bulink 2007 március 14-én volt. Szinte hihetetlen, hogy mennyi idő telt el azóta, és összeszámolni sem tudjuk, hogy hány rendezvény áll a hátunk mögött. A születésnapok persze mindig izgalmasabbak, így ilyenkor fellépő tekintetében is magasabbra tartjuk a lécet. Tavaly The Magician volt a meglepetés, és idén is egy belga ínyencséggel készülünk nektek, a születésnapi vendégünk Aeroplane! Mellette természetesen sok hazai DJ barátunk is részt vesz az ünneplésben.


LINEUP:
Aeroplane (Aeropop, Eskimo BE)
Stamusic.
TMX + Fullstereo (Kollektiva)
Szobahipszter + Moroncsik (Designer Drums)
Brandon (Sticky Beats)


BELÉPŐ / ENTRY:
Elővétel: 2000 Ft (Ötkert étteremben megvásárolható nyitvatartási időben: 11-23h között)
Fiúknak: 2500 HUF
Első 100 lánynak ingyenes, utána: 1000 HUF ami lefogyasztható



Alig pár éve, hogy Vito De Luca, vagyis az olasz-belga származású Aeroplane szárnyra kapott kozmikus disco remixeivel (Grace Jones, Friendly Fires, Sebastian Tellier) és saját, melankólikus szintetizátor dallamokon alapuló szépségeivel, mint a Caramellas vagy a My Enemy, majd sikeresen landolt a nu-disco és balerica műfaj élvonalában. Debütáló albuma a We Can’t Fly egy igazán mély utazás a már említett balerica világába, Moroder inspirálta discoval fűszerezve. A lemez dalaihoz többek között Breakbot, The Krays és Rex The Dog is készített remixet, de ha ez nem lenne elég, azt is eláruljuk, hogy a Superstar lemezére felkerült egy a Chromeo közreműködésével létrejött track is.
Aeroplane DJ szettjei közben sosem hódol be az aktuális trendeknek, szívesebben megy a saját feje után, megalkotva a tökéletes keveréket a klub, szexi disco és pop-zene között. Egyedi grúvjai sokkal inkább késztetnek finom fenékriszálásra, és táncra, mint csápolós pumpálásra.
Saját kiadóját az Aeropopot is ebben a szellemben alapította, mely előremutató producerek friss, és izgalmas kiadványait gondozza.

Barátok nélkül persze nincs szülinap, így fellép még az ország egyik legizgalmasabb producer párosa a Stamusic, a Sticky Beats bulikból ismert Brandon, a Designer Drums-ból ezúttal Szobahipszter és Moroncsik, és persze a házigazdák, TMX és Fullstereo.

Aeroplane:
https://www.facebook.com/aeroplanemusiclove
https://soundcloud.com/aeroplane

Linkek:
www.facebook.com/stamusicdjs
www.facebook.com/DesignerDrums
www.facebook.com/tmxband
www.facebook.com/fullstereoofficial
www.facebook.com/kollektivaofficial


Elővételes jegyek:
A belépőjegy soron kívüli bejutást biztosít egészen a maximális létszám eléréséig. Telt ház esetén a biztonsági előírások szerinti "egy fő ki - egy fő be" szabály lép életbe, ezért javasoljuk, hogy a jegyed legkésőbb éjszaka 1 óráig használd fel a fennakadás nélküli bejutás érdekében.
A belépő megvásárlásával elfogadod a szórakozóhely házirendjét és biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A rendezvényeken való részvételhez érvényes személyi igazolvány szükséges. A szórakozóhely területén alkoholt árusítunk, így mivel a fiatalkorúak kiszolgálása törvénybe ütközik és büntetendő, a szórakozóhely egész területén kizárólag 18. életévüket betöltött személyek tartózkodhatnak. Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló személy, valamint nem kulturált öltözetben megjelenő vendég a szórakozóhelyet nem látogathatja. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít. Belépőjegyeket nem váltunk vissza. A beléptetést és műsorváltozás jogát fenntartjuk. Vigyázzunk egymásra, és jó szórakozást kívánunk!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH:

In just a few years, Vito De Luca, the Italian-Belgian producer behind Aeroplane, has established himself as party-starting DJ, remixer du jour - with his spacious cosmic-disco remakes of Grace Jones ('William's Blood'), Friendly Fires ('Paris') and Sebastien Tellier ('Kilometer') - and, via his own keyboards riff-based melancholic beauties like 'Caramellas', or 'My Enemy', leader of the nu-disco and Balearica scene. Aeroplane's debut album, 'We Can't Fly', was an in-depth trip into the previously mentioned balearics with a big dose of AOR and Moroder - influenced disco, which was more a statement than an attempt to conquer dance floors, though the perfect remix cast did fill up for that job ( The Krays's remix of 'Superstar', Breakbot's remix of 'Without Lies' or Rex The Dog remix of 'My Enemy')
Now that our appetites have been whetted by those brief, tantalising excursions, what delights await us for the long-haul flight?
As a DJ, Aeroplane has never been at the mercy of traditional bpms, and being free of "the dancefloor pressure" has given Vito additional license to slow things down and look around, finding the perfect blend between club music, pop hooks, and spaced-out soundscapes. Making your ass shake more than your fist pump, as his first 'In Flight Entertainment' 100% exclusive compilation demonstrates.
The start of Vito's own label Aeropop will see many collaborations with big names and a fresh, exciting, variety of music come out, allowing Vito to flex his classically trained musical muscles in all directions, just like his touring schedule.



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



Bulitérkép - Március 14, Péntek
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség