BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal (Budapest) >> Február 28, Péntek események >> Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars & Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30
A38 Hajó - Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars &  Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30

Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars & Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30

A38 Hajó - Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars &  Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30 eseményre résztvevők száma
350 fő ( 223 lány A38 Hajó - Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars &  Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30 eseményre résztvevő lányok száma / 124 fiú A38 Hajó - Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars &  Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30 eseményre résztvevő fiúk száma )
A38 Hajó - Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars &  Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30 esemény címe
1117 Budapest Petőfi híd, budai hídfő / Petőfi bridge, Buda side [Térkép]
A38 Hajó - Szerb farsang az A38 Hajón - Bohemian Betyars &  Guča Partyzans Brass Band FEBRUÁR 28. 19:30 esemény időpontja

Szerb és Bohém Farsangi Mulatság az A38 Hajón!

Milyen amikor Grga Pitic, Dadan Karambolo, és a Macskajaj többi sztárja az utolsó nagy farsangi mulatságukra készülnek? Három napos vigasság, disznón lovaglás, kifogyhatatlan pálinka és annyi rézfúvós, ahány egyszerre elfér a színpadon.

Ezt a hangulatot próbálja felidézni a Bohemian Betyars és a Guca Partizans Brass Band február 28-án az A38 hajón. A hónap utolsó hétvégéjén egy nem mindennapi budapesti koncerttel indítják európai turnéjukat a Bohém Betyárok. Európa legnagyobb tereit felverő banda a nyári utcazene körútja után most a szlovén, spanyol, francia, brit és ír klubokat veszi célba, hogy elterjesszék a magyar sírva vigadás dallamvilágát. Előtte viszont a cigányzenét más tradíciókkal és stílusokkal is vegyítő legtüzesebb balkáni rezesekkel hozzák el a hajóra egy szerb farsang feleljthetetlen dallamait.

Két valódi energiabomba zenekar, amelyek ezen az estén kőt kövön nem hagynak: az utóbbi évek egyik legvadabb őrülete megspékelve olyan mértékű örömzenével, amellyel telelőhetik mulatsággal az étert! Egy biztos, közös koncertjükkel biztosan elűzik a telet egyszer és mindenkorra!

Szerb farsang az A38 Hajón
február 28. péntek 19:30

Jegyár
1.500.- Ft
1.000.- Ft elővételben 2014. február 27.-ig

Bohemian Betyars:

Bohém: rendezetlen életviszonyok közt könnyed és könnyelmű optimizmussal élő, a társadalmi formákkal nem nagyon törődő jó kedélyű ember.

Betyár: a 18-19. században a társadalomból kitaszított útonállót, később népi hőssé vált alakot mára fiatal, maga útját járó suhancot jelent.

2009 – 2011
A Bohemian Betyars 2009 hajnalán alakult, mikor az énekes, és a villanygitáros, egy borozással, és pálházi lófingató pálinkázással eltöltött este után kitalálták, hogy együtt fognak zenélni. Miskolc fattyai közül, tereket és kocsmákat járva szedtek össze egy hegedűst, saxofonost, bőgőst, és egy dobost, ezzel meg is született a hat tagból álló speed folk freak punk zenekar.

A hegedűs, és a bőgős népzenei múltját összekeverték a többi tag alternatív vonalával, beleöntötték egy nagy kondérba, felütötték a punk, és a ska dinamizmusával, majd megfűszerezték Kárpát-medence dallamvilágával. Két órás közepes lángol való főzés után kész is lett a hamisíthatatlan kőleves, ami köztudottan kétszer csíp. Pár hónap finomítás után megkóstoltatták a miskolci közönséggel, a recept bevált, így a bohém betyárok egyre messzebb vihették a hírét.

http://bohemianbetyars.hu/
http://www.facebook.com/bohemianbetyars

Guča Partyzans Brass Band:
A legtüzesebb balkáni rezesek, a méltán világhírű brigád, akik a cigányzenét más tradíciókkal és stílusokkal is vegyítő repertoárjukkal lépnek fel a Hajón s keltenek forró katarktikus hangulatot ezen az estén. Magyarország első balkán rezes bandája!!!

https://www.facebook.com/gucapartyzans



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



Bulitérkép - Február 28, Péntek
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség