BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal (Budapest) >> Február 15, Szombat események >> Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16
Coronita Music Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16

Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16

Coronita Music Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 eseményre résztvevők száma
6000 fő ( 2527 lány Coronita Music Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 eseményre résztvevő lányok száma / 3472 fiú Coronita Music Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 eseményre résztvevő fiúk száma )
Coronita Music Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 esemény címe
1033 Budapest Hajógyári Sziget [Térkép]
Coronita Music Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 esemény időpontja

Kedves Barátaink!

Nagyon szomorúan, nagyon rossz hírt kell közölnünk Veletek. Február 15-16-án nem lehet megtartani a Hajógyári Sziget Záró - Utolsó Tánc - Fesztivált…

Annak ellenére, hogy rendelkezünk a 11.269 fő egyidejű tartózkodására vonatkozó összes érvényes Működési Engedéllyel, a pénteken a helyszínre érkező hatóság azt közölte, nem járul hozzá a rendezvény megtartásához. Közölték, ugyan jogszerűen tarthatunk rendezvényt, de mégse tartsunk…Nem érthető? Nekünk se az… Ő szerintük nem külön rendezvény a Studio, a Pink és a többi, hanem minden egyben van, mert egyben lett hirdetve, ezért nem lehet üzletenként Működési Engedélyt kérni, hanem az egészre egyben kell Rendezvénytartásit kérni. Ezzel nem értünk egyet. Mi több tízezren tudjuk, hogy a Dokk az Dokk, a Studio az Studio, stb., nemcsak papíron, hanem a valóságban is külön klubok, de a hatóság szerint minden egyben van és bár van Működési Engedélye minden helynek, így egyben nézve további engedélyek kellenek. Ez bürokratikus, a valóságban értelem nélküli kifogás. Sajnos az nem számít, hogy hány ezer ember vágyát, programját törik ketté ezzel. Valós ok nincs, mert legalább 300 hasonló méretű rendezvényt tartottunk a Szigeten 2005-2012 között, hiszen nyáron minden hétvégi napon, vagy pld. szilveszterkor voltak ennyien, minden probléma nélkül. Ha érzékenyek lennének több, mint tízezer állampolgár vágya felé, akkor a mai bejáráson egy mozdulattal engedélyezhették volna, ami helyett, azt mondták, látják az épületet és minden rendben lesz, fogják engedélyezni a bürokratikusan előírt max. 20 nap alatt…Csak sajnos ez nem segít a most szombatra hirdetett rendezvénynek…. Tipikus esete ez annak, amikor a bürokrácia óriáskígyója addig tekergőzik, míg végül azt fojtogatja, akiért van, az állampolgárokat. Óriási erőfeszítéssel rendbe raktuk a régi helyeket és készültünk a holnapi hatalmas partira. Az előkészítésben kb. 400-an vettek részt nagy lelkesedéssel. Mindenkit letaglózott az értelmetlen döntés. Továbbá nagyon együtt érzünk sok ezer barátunkkal, akik az ország minden pontjáról és még külföldről is indultak volna szombaton a Szigetre. Nehéz döntés volt bejelenteni nektek ezt, de így korrektebb, mint hagyni, hogy idejöjjön tízezer ember és esetleg ne tudjon nyugodtan szórakozni. Sajnos most szombaton semmi nem lesz nyitva a Szigeten.

Rendkívül szomorú, hogy nemcsak elveszítik a magyar fiatalok Európa legjobb partiközpontját, a Hajógyári Szigetet, hanem még elbúcsúzni se tudnak méltó módon!

Mindent megteszünk, hogy az újabb bürokratikus akadályokat is leküzdjük és pár héten belül megtartsuk AZ Utolsó Tánc Fesztivált! A hatóság munkatársai azt állították, hogy ha végigvisszük a rendezvénytartási engedélyt, akkor nincs akadálya Az Utolsó Táncnak! Fogjuk szavukon őket és a max. 20 napos engedélyezési idő után megtartjuk a Fesztivált! A mai állás szerint nincs akadálya, hogy március hónapban létrejöjjön Az Utolsó Tánc! Legalább még jobb időnk is lehet a szabadtéri teraszokhoz.
Természetesen az elővételi jegyek érvényesek lesznek!

Aki kéri, annak az utolsó forintig visszafizetjük az elővételi jegyek árát a megvétel helyén, nyitvatartási időben, akár most akár hetekkel később!

Moulin Rouge: péntek-szombat 20 órától 05 óráig.

UP! The Club: péntek 20 órától 05 óráig, szombat 20 órától vasárnap délig.

Budapesten kívül a megvétel helyén. A Ticketpronál ilyenkor szokásos kezelési költséget is átvállaljuk, hogy a vendégek minden forintjukat visszakapják!

Terveink szerint nem kevesebb, inkább még több fellépővel, legalább a most meghirdetett helyszíneken vagy többön, azért is megtartjuk márciusban a mostaninál is nagyobb Sziget Záró Fesztivált, természetesen a mostani árakon! Tudom nehéz az időpontváltozást elfogadni, de mindannyian a hivatalok hatalma alatt állunk. A Facebook eseményben és a www.clubinfo.hu oldalon folyamatosan adunk új infókat.

Kedves Barátaink!
Azért is mutassuk meg, hogy él a Partinép és ha akarunk menni valahova, akkor el is megyünk! Pár hét múlva még többen összegyűlünk, egy még nagyobb rendezvényre, az ÉV LEGNAGYOBB, ELSŐSORBAN MAGYAR VENDÉGEKNEK, MAGYAR FELLÉPŐKKEL SZERVEZETT FESZTIVÁLJÁRA!!!

--------------------------------------------
Az elmaradt Záró Fesztivál eredeti esemény leírása:

Hajógyári Sziget – Az UTOLSÓ buli! Az Utolsó Tánc!

Végleg búcsúznak a legendás klubok!

Bed Beach - STUDIO - Dokk Club - Coronita - Dokk Beach - Patron - Pink - Coro Cafe - Sláger Terasz - Mokka Cukka - Events Hall - Dokkoló - Sláger Palota - Cafe Puerto - Puerto Lounge!

Megszűnik Magyarország legnagyobb partiközpontja!

✔17 év, 10 ezer party, 18 millió vendég
✔Számtalan élmény, számtalan szerelem!

Az Álmok Szigete február 15-én éjszaka illetve 16-án a nappali after után végleg bezár. Hazánk legnagyobb szórakoztató központja megszűnik. Több tízezer szerelem, barátság jött itt létre a 17 év alatt. Élmények, emlékek, amit senki nem vehet el. Azóta van, akinek gyermekei születtek már, van aki más úton jár. De egy biztos, az Álmok Szigetét senki sem felejti el.
A legszomorúbb, hogy minden VALÓS ok nélkül szűnik meg, kizárólag egy konkurens rosszindulatából, kapzsiságából és a média szenzációhajszolásából elindított hazugságlavina tette lehetetlené, hogy a sziget MINDEN RÉSZLETÉT megálmodó, megépítő és mindenki másnál jobban, felelősségteljesebben és kiemelkedően vendégbarát módon üzemeltető tulajdonos tovább tudja végezni munkáját. Nélküle pedig nem működhet a sziget, ő volt a lelke. Az elmúlt 20 év legnagyobb HAZUGSÁGKAMPÁNYA állította félre Őt előre megtervezett módon, egy háttérben rejtőzködő rosszindulatú személy üzleti érdekében.
Mi, akik ott voltunk sok alkalommal, tudjuk, hogy a világ egyik legjobb szórakoztató központját veszítjük el, ahol sokkal nagyobb biztonságban és kulturáltabban bulizhattunk, mint bárhol máshol. A Szigettel együtt, ugyanezen okból veszett el több más népszerű szórakozóhely is pld.: Dokk Cafe, White Angel, Prestige, Retropolis, Dokk Room és sok más klub, népszerű étterem valamint nagy sikerű koncert és fesztivál. Sajnos ezek hiányában a partiélet és az idegenforgalmi vonzerő is gyengébb lesz Budapesten. Vége a minden héten több tízezres vidám partiéletnek, ami a fénykorban, 2004-2012. május végéig tartott. Most az Utolsó Táncra hívunk Mindenkit! Utoljára csendül fel a zene, utoljára szól a dal:
"Te meg én az álmok szigetén..."

Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a sok feledhetetlen estét, amihez mi csak az alapokat adtuk. A Sziget Ti voltatok! Búcsúztassuk MÉLTÓKÉPPEN együtt egy hatalmas partival a hazai szórakoztatás fellegvárát! Mutassuk meg az országnak, hogy még él a Partinép és élni is akar! Kezdődjön az utolshow!
Az UTOLSÓ Partin az összes téli club újra nyitva lesz:
Studio, Dokk, Coronita, Patron, Coro Cafe, Pink és a téliesített Sláger Terasz valamint ezek körül szabadtéri teraszok.

Bővebb információ és jegyárak:
► www.clubinfo.hu
►Infoline: +36 70 402 77 66

Sziget búcsú videó: http://www.youtube.com/watch?v=TqsAFSots8o

Classic House videó: http://www.youtube.com/watch?v=F_fiWrkDhIs

Coronita videó: http://www.youtube.com/watch?v=5vl8gQY9c9w



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



Bulitérkép - Február 15, Szombat
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség