BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal (Budapest) >> Február 15, Szombat események >> Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16
Dokk Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16

Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16

Dokk Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 eseményre résztvevők száma
6000 fő ( 2527 lány Dokk Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 eseményre résztvevő lányok száma / 3472 fiú Dokk Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 eseményre résztvevő fiúk száma )
Dokk Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 esemény címe
1033 Budapest Hajógyári Sziget [Térkép]
Dokk Club - Hajógyári Sziget - Az utolsó buli - Február 15-16 esemény időpontja

Kedves Barátaink!

Február 15-16-án nem lehetett megtartani a Hajógyári Sziget Záró Fesztivált. Kizárólag a Hatóság döntése miatt maradt el Az Utolsó Tánc.

Nem így terveztük, de úgy alakult, hogy ez a Fesztivál lett a legnagyobb, csak fb eseményben létező rendezvény a facebook történelmében!

Annak ellenére, hogy rendelkeztünk az összes érvényes Működési Engedéllyel, több mint 11 ezer ember egyidejű Szigeten tartózkodására, 30 órával a rendezvény előtt a helyszínre érkező Hatóság azt közölte, nem járul hozzá a megtartásához. Elmondták, hogy jogszerűen kinyithatunk de mégse tegyük… Nem érthető? Nekünk se az… Ő szerintük nem külön rendezvény a Studio, a Pink és a többi, hanem minden egyben van, mert egyben lett hirdetve, ezért nem lehet üzletenként Működési Engedélyt kérni, hanem az egészre egyben kell Rendezvénytartásit kérni. Ezzel nem értünk egyet. Mi több tízezren tudjuk, hogy a Dokk az Dokk, a Studio az Studio, stb., nemcsak papíron, hanem a valóságban is külön klubok, de a hatóság szerint minden egyben van…

Magyarország összes szórakozóhelyének nagyjából 95%-a olyan engedélyek alapján fogad benneteket, amire most azt mondták nem jó! Erre nem számíthatott senki!

Ezen az elven a kedvenc helyeitek bármelyike, bármikor bezárható. A Hatóság Origo nyilatkozata csúsztat, amikor arról beszél, hogy későn kértünk engedélyt, hiszen olyan engedélyt, amit ők említenek nem is állt szándékunkban kérni, mert határozott álláspontunk szerint nem lett volna rá szükség. Tudtunkon kívül indítottak el új engedélyezési eljárásokat, amikre hivatkoztak a nyilatkozatban és felénk is. Bürokrácia!

Nem számított az egy-két fő döntéshozónak, hogy sok ezer ember vágyát, programját törték ezzel ketté. Valós ok nincs, mert legalább 300 hasonló méretű rendezvényt tartottunk a Szigeten 2005-2012 között, hiszen nyáron minden hétvégi napon, vagy pld. szilveszterkor voltak ennyien, minden probléma nélkül. A nyári szezon nyitókon ennél jóval többen is voltak már 9 éven keresztül. Ha érzékenyek lettek volna több, mint tízezer állampolgár vágya felé, akkor a "megtiltó bejáráson" engedélyezhették is volna, ami helyett, azt mondták, mivel ismerik az épületet, úgy gondolják minden rendben lesz, fogják engedélyezni a bürokratikusan előírt max. 20 nap alatt…Sajnos ez nem segített a 02.15-re hirdetett rendezvénynek…. Tipikus esete ez annak, amikor a bürokrácia óriáskígyója addig tekergőzik, míg végül azokat fojtogatja, akikért van, az állampolgárokat. Óriási erőfeszítéssel rendbe raktuk a régi helyeket és egy nappal előtte már 95%-ban minden készen állt a nagy partira. Az előkészítésben kb. 400-an vettek részt nagy lelkesedéssel, 36 DJ lemondta más fellépését, 20 szervező 3 héten keresztül napi 15 órát dolgozott ezen… Mindenkit letaglózott az értelmetlen döntés. Nagyon együtt érzünk sok ezer barátunkkal, akik az ország minden pontjáról és még külföldről is indultak vagy indultak volna szombaton a Szigetre. Nehéz döntés volt bejelenteni nektek ezt előre, de így korrektebb volt, mint hagyni, hogy idejöjjön 10-20 ezer ember és esetleg ne tudjon nyugodtan szórakozni.

Mindent megteszünk, hogy az újabb bürokratikus akadályokat is leküzdjük és pár héten belül megtartsuk AZ Utolsó Tánc Fesztivált! A Hatóság munkatársai állították, ha végigvisszük az általuk előírt eljárást, akkor megtarthatjuk! Tavasszal még jobb időjárásunk is lehet a szabadtéri teraszokon.

Természetesen a mostani elővételi jegyek érvényesek lesznek, de aki kéri, annak az utolsó forintig visszafizetjük az elővételi jegyek árát a megvétel helyén, nyitvatartási időben, akár most, akár hetekkel később!

Mostantól bármikor az alábbi helyeken és időpontokban visszakérhető az elővételi jegy ár:

Moulin Rouge: péntek-szombat 20 órától 05 óráig.

UP! The Club: péntek 20 órától 05 óráig, szombat 20 órától vasárnap délig.

Budapesten kívül a megvétel helyén. A Ticketpronál ilyenkor szokásos kezelési költséget is átvállalják a szervezők, hogy a vendégek minden forintjukat visszakapják!

Reális terveink szerint nem kevesebb, hanem még több fellépővel, nem kevesebb, hanem még több helyszínen, megtartjuk tavasszal a mostaninál is nagyobb Sziget Záró Fesztivált! Tudjuk nehéz az időpontváltozást elfogadni és a kellemetlenségekért sajnálatunkat fejezzük ki, de mindannyian a hivatalok hatalma alatt állunk. A Facebook eseményben és a www.clubinfo.hu oldalon folyamatosan adunk új infókat.

Kedves Barátaink!

Azért is mutassuk meg, hogy él a Partinép és ha akarunk menni valahova, akkor el is megyünk! Pár hét múlva még többen összegyűlünk, egy még nagyobb rendezvényen, az ÉV LEGNAGYOBB MAGYAR RÉSZVÉTELŰ FESZTIVÁLJÁN!


--------------------------------------------
Az elmaradt Záró Fesztivál eredeti esemény leírása:

Hajógyári Sziget – Az UTOLSÓ buli! Az Utolsó Tánc!

Végleg búcsúznak a legendás klubok!

Bed Beach - STUDIO - Dokk Club - Coronita - Dokk Beach - Patron - Pink - Coro Cafe - Sláger Terasz - Mokka Cukka - Events Hall - Dokkoló - Sláger Palota - Cafe Puerto - Puerto Lounge!

Megszűnik Magyarország legnagyobb partiközpontja!

✔17 év, 10 ezer party, 18 millió vendég
✔Számtalan élmény, számtalan szerelem!

Az Álmok Szigete február 15-én éjszaka illetve 16-án a nappali after után végleg bezár. Hazánk legnagyobb szórakoztató központja megszűnik. Több tízezer szerelem, barátság jött itt létre a 17 év alatt. Élmények, emlékek, amit senki nem vehet el. Azóta van, akinek gyermekei születtek már, van aki más úton jár. De egy biztos, az Álmok Szigetét senki sem felejti el.
A legszomorúbb, hogy minden VALÓS ok nélkül szűnik meg, kizárólag egy konkurens rosszindulatából, kapzsiságából és a média szenzációhajszolásából elindított hazugságlavina tette lehetetlené, hogy a sziget MINDEN RÉSZLETÉT megálmodó, megépítő és mindenki másnál jobban, felelősségteljesebben és kiemelkedően vendégbarát módon üzemeltető tulajdonos tovább tudja végezni munkáját. Nélküle pedig nem működhet a sziget, ő volt a lelke. Az elmúlt 20 év legnagyobb HAZUGSÁGKAMPÁNYA állította félre Őt előre megtervezett módon, egy háttérben rejtőzködő rosszindulatú személy üzleti érdekében.
Mi, akik ott voltunk sok alkalommal, tudjuk, hogy a világ egyik legjobb szórakoztató központját veszítjük el, ahol sokkal nagyobb biztonságban és kulturáltabban bulizhattunk, mint bárhol máshol. A Szigettel együtt, ugyanezen okból veszett el több más népszerű szórakozóhely is pld.: Dokk Cafe, White Angel, Prestige, Retropolis, Dokk Room és sok más klub, népszerű étterem valamint nagy sikerű koncert és fesztivál. Sajnos ezek hiányában a partiélet és az idegenforgalmi vonzerő is gyengébb lesz Budapesten. Vége a minden héten több tízezres vidám partiéletnek, ami a fénykorban, 2004-2012. május végéig tartott. Most az Utolsó Táncra hívunk Mindenkit! Utoljára csendül fel a zene, utoljára szól a dal:
"Te meg én az álmok szigetén..."

Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a sok feledhetetlen estét, amihez mi csak az alapokat adtuk. A Sziget Ti voltatok! Búcsúztassuk MÉLTÓKÉPPEN együtt egy hatalmas partival a hazai szórakoztatás fellegvárát! Mutassuk meg az országnak, hogy még él a Partinép és élni is akar! Kezdődjön az utolshow!
Az UTOLSÓ Partin az összes téli club újra nyitva lesz:
Studio, Dokk, Coronita, Patron, Coro Cafe, Pink és a téliesített Sláger Terasz valamint ezek körül szabadtéri teraszok.

Bővebb információ és jegyárak:
► www.clubinfo.hu
►Infoline: +36 70 402 77 66

Sziget búcsú videó: http://www.youtube.com/watch?v=TqsAFSots8o

Classic House videó: http://www.youtube.com/watch?v=F_fiWrkDhIs

Coronita videó: http://www.youtube.com/watch?v=5vl8gQY9c9w



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



Bulitérkép - Február 15, Szombat
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség