BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal (Budapest) >> Március 29, Szerda események >> Piano Day Budapest
Gödör Klub official - Piano Day Budapest

Piano Day Budapest

Gödör Klub official - Piano Day Budapest eseményre résztvevők száma
77 fő ( 0 lány Gödör Klub official - Piano Day Budapest eseményre résztvevő lányok száma / 0 fiú Gödör Klub official - Piano Day Budapest eseményre résztvevő fiúk száma )
Gödör Klub official - Piano Day Budapest esemény címe
1061 Budapest Király utca 8-10. [Térkép]
Gödör Klub official - Piano Day Budapest esemény időpontja

*****Zongoristák zenekarokból*****

20:00 Magán Olivér (Peet Project)
21:00 Lesták Márton (Magna Cum Laude)
22:00 Vaghy (Anna and the Barbies) ft. E visual - #pianoset

A belépés ingyenes!

https://www.facebook.com/pianodayofficial/?fref=ts

"Miért van szüksége a világnak egy napra, ahol a zongorát ünnepeljük? Sok oka van, de leginkább azért, mert nem fáj megünnepelni ezt a hangszert és mindent, ami körülötte van : az előadókat, a zeneszerzőket, a zongoraépítőket, a zongorahangolókat, a zongoraszállítókat és a legfontosabbat a hallgatókat!" - Nils Frahm

Csatlakozz Te is a Piano Day 2017-hez! Az a vágy, hogy megünnepeljük ezt a sokoldalú hangszert egyre nagyobb és mi szívesen megosztjuk Veletek ezt az energiát!

A Piano Day egy minden évben megrendezésre kerülő esemény, hasonló gondolkodású emberek csoportjának, az év 88-ik napján, 2016-ban hangos sikerrel robbant a köztudatba Londontól Tokióig, Moszkván át Melbourne-ig. A zongoristák rengeteg lenyűgöző koncertet adtak mindennemű műfaji és stílusbeli kötöttség nélkül. Ez a nap mindenkinek ünnep, akik 88 billentyűn keresztül képesek kifejezni önmagukat. Az események formai megkötés nélkül jönnek létre, legyen az egy intim szoba koncert vagy nagytermi koncert show , de lehet akár egy különleges zongora ihlette költészeti mű verseléssel, egy zongorázással egybekötött mézkóstolás vagy műhelymunka a zeneszerzésről.

Ezen nap célja, egy platform létrehozása a zongorához kapcsolódó projekteknek és annak az örömnek a megélése melyet a zongorázás nyújt. A Piano Day örömmel fogad minden olyan zongorát imádó embert - fiataltól az öregig, amatőrtől a profi zenészig - akik szívesen csatlakoznak az idei vagy akár a következő évek programjaihoz.

A belépés ingyenes!

---------------------------------------------------------------------------------

Free entry!

“Why does the world need a Piano Day? For many reasons. But mostly, because it doesn’t hurt to celebrate the piano and everything around it:performers, composers, piano builders, tuners, movers and most important, the listener.” – Nils Frahm

Piano Day, an annual worldwide event founded by a group of likeminded people, was a roaring success in 2016: from London to Tokyo via Moscow and Melbourne, pianists gave a series of stunning concerts across a number of styles and genres, all in celebration of those who express themselves best through 88 keys. The format of the events varied from intimate living room shows to performances in concert halls and special piano inspired activities such as poetry readings, piano honey tastings or workshops about music composition.

The aim of the day is to create a platform for piano related projects and to continue sharing the centuries-old joy of playing piano. Piano Day welcomes all kinds of piano lovers - young and old, amateur and professional, of any musical persuasion - to join in next year’s festivities. It is intended to be the most joyful of all holidays!

______________________________________________________

Join Piano Day 2017! The desire to celebrate this versatile instrument is growing greater than ever and we are happy to share this energy with you.

Free entry!



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



Bulitérkép - Március 29, Szerda
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség