BpGo.hu - Budapest Go!
Koncertek, bulik, zenés események
Összes esemény: 1886 db
Ezen a héten: 0 db
Budapest
Zenekarok
Helyek
Programok, koncertek, bulik, zenés események
A bpgo a közösségi oldalakon megjelenő zenés programokat hozza el neked!
Főoldal () >> Január 10, Szombat események >> Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég)
Void - Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég)

Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég)

Void - Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég) eseményre résztvevők száma
313 fő ( 145 lány Void - Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég) eseményre résztvevő lányok száma / 164 fiú Void - Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég) eseményre résztvevő fiúk száma )
Void - Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég) esemény címe
1075 Budapest Király utca 13. [Térkép]
Void - Together in the dark - BUDAPEST - Ingyenes w/ Luigi Rossi (DE), Chryophase (UK), Seldon (HU) + HAANGszigetelt w/ Aythar, Charles B. Barkin, Peter Hencz + eDina (díszvendég) esemény időpontja

Elindulunk befelé a sötétbe! :)

A "Together in the dark" sorozat Berlin és SztPétervár után elindul Budapesten is! Szeretettel várunk ingyenes minimal és tech orientált bemutatkozó estünkre a Kolorba, amit a HAANG ambient/experimental/modern klasszik projectjével karöltve szervezünk.

Napjainkban, a technika adta lehetőségeknek köszönhetően, egyre könnyebb néhány loop-ot összerakni, és kiadni. Ha van az embernek 10 dollár tőkéje, akár digitális kiadót is indíthat... Nem meglepő hát, hogy egyre komolyabb kihívás megtalálni az igazán jól összerakott zenéket, így sok tehetség marad rejtve a közönség elől. A közönség pedig igényli a jó zenét, az előremutató, stílusalakító producereket és DJ-ket.

Luigi Rossi megkeresett hát olyan művészeket, akiknek az alkotásai hatással voltak rá, illetve olyan DJ-ket, akik mixeikben ezen rétegre fókuszálnak, és terjesztik a minőségi elektronikus zenét. A Japán " Kittikun Minimal Techno Shoutcast " radión elindította a "Together in dark" címet viselő, heti rendszerességgel jelentkező műsorát, ahova őket invitálta meg zenélni. A műsor most már a di.fm-en is fut, egyre szélesebb körben terjesztve a HANGOT! :)

Ahogy nőtt a hallgatók és követők tábora, és egyre több művész kapott teret a projectben, egyértelmű lett, hogy ez az egész olyan, mint egy család. Együtt dolgozunk, együtt tervezünk és együtt mulatunk. Ez nem más, mint Zeneszeretők Családja, akik egy célért küzdenek:

Együtt, kívül a zene "ipari" értelmezésén, rejtve a sötétben.

Ha egy project megindul, nincs megallás. 2014-ben elindult a "Together in the dark" party sorozat is, havi rendszerességgel Berlinben, majd Szt Péterváron is, és nem kisebb nevek voltak eddig a line up-ban, mint Troy Pierce, Hobo, Miro Pajic és a nemrég Budapesten is játszó Insect Elektrika, NIno Blink és Terry Whyte. Izgatottan várjuk, hogy 2015-ben mit tartogat számunkra a sötét!

Ismerd meg a sorozat budapesti házigazdáit egy ingyenes utószilveszteri mulatságon. Ezen felül még lesz 1-2 dolog, ami miatt érdemes lesz ellátogatni hozzánk, de erről kicsit később lesz szó! :)

Line up:
Luigi Rossi (Together in the dark / berlin)
Chryophase (uk)
Seldon (hu)

VJ : Trippy

/// HAANGszigetelt ///
http://haang.hu/

A HAANG egy dinamikusan fejlődő online zenei katalógus, mely az itthoni elektronikában jártas alkotókat fogja össze egy felületre. Szándéka az információáramlás, a közösségépítés és nem utolsósorban lehetőséget kínál ízlésünk esetleges formálódására.
Ezen az estén egy babzsákos, vetítős ambient/experimental/modern klasszik szigetre várnak minden kedves érdeklődőt.

line up:

Charles b. barkin
Peter Hencz
eDina (special guest)
Aythar (Carpe Sonum Records)

VJ: Bios, Vargasz


///LUIGI ROSSI///
Luigi Rossi olasz zenész család sarja, 14 éves korában kezdett el lemezeket pörgetni, majd miután 1999-től Róma környékén, később észak-Olaszország számos klubjában megfordult, az ibizai villa-partyk világában találta magát. 2008-ben indult ibizai rezidenciája, több helyi "hot-spot" DJ pultjában is megjelent, mint például Delano, Bora Bora, Blu, Es Paradis, Kiss, Grial, Es Vive, Somni stb. Nem csak underground bulik köthetők hozzá, mivel "DG Star" alter egoja a Privilege és a La PLage line-upjában is szerepelt.
2010-ben indult "Ice Cubes" nevű sorozata a híres "Blu Ibiza" nevű klubban, ahol többek között Loco Dice, Sven Vath szettjei is szóltak. A brand hamar kinőtte Ibizát, és elindult Barcelonában is a "ROW14" klubban, kollaborációban Spanyolország egyik legnevesebb alternativ bulisorozatával, a "Blackout"-tal. Később, a nagy érdeklődésre való tekintettel a ez a sorozat rezidenciát kapott a "Sankeys Ibiza"-ban, Luigi vezényletével.
2011-ben Luigi aka DG Star "Speaking of love" címet viselő első megjelenése egyből a 13. helyre mászott fel a decks.de listáján, "Freaky Vibes Records" gondozásában.
Az utóbbi időben Berlinben él és alkot. Hangzása kiforrott és egyedi, mély, groovy. Zenéi a Creepy finger, Krad, Ninefont és a Drugstore Ltd gondozásában jelentek meg eddig, töretlen sikerrel.

https://soundcloud.com/luigirossimixes
https://soundcloud.com/luigirossimusic

///CHYROPHASE///
David ausztráliában élt sokáig, ott és Új Zélandon szervezett bulikat, majd miután visszaköltözött Skóciába, ráfeküdt a podcastok gyártására. Saját műsora van a Digitally Imported webrádió minimal csatornáján, de aktívan alkot az FNOOB techno rádiónak is műsorokat.

https://soundcloud.com/chryophase

///Seldon///
Seldon már a 90es évek közepén elkezedett lemezeket venni, amihez nagy lökést adtak az FMK-s, frankhegyi és Fáklya klub-os bulik. Neve egyre sűrübben található meg budapesti bulik line up-jában, de az utóbbi időben külföldi rendezvényeken is, többek közt Belgiumban, Hollandiában és Németországban. Saját műsort visz a di.fm-en, aktív tagja a Tilos Rádió "Electrocat" csapatának is. Mixei komplex zenei utazások, amik nem csak a testet mozgatják meg.

https://soundcloud.com/seldonbudapest




///Charles b. barkin///
http://haang.hu/charlie-b-barkin/

///Peter Hencz///
https://soundcloud.com/peterhencz

///eDina///
https://soundcloud.com/hammalma

///Aythar///
http://haang.hu/aythar/

A belépés ingyenes, de kérlek jelezd érkezésed itt, egy gombnyomással! :)



BpGo:

Budapesti zene, koncert, program, party, buli ajánló



Bulitérkép - Január 10, Szombat
Keresés az oldalon
Kiemelt események
Kiemelt zenekarok
 - Majka

Majka

 - Quimby

Quimby

 - Magna Cum Laude zenekar

Magna Cum Laude

 - punnany massif

punnany massif

 - Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee

Kiemelt helyek
A38 Hajó

A38

Gödör Klub official

Gödör Klub

Corvintető (official)

Corvintető

Ötkert

Ötkert

Akvárium Klub Official

Akvárium

Közösség